stroje piłkarskie dla dzieci z własnym nadrukiem Englanti osallistuu tämän kesän Euro 2020

stroje piłkarskie dla dzieci z własnym nadrukiem Englanti osallistuu tämän kesän Euro 2020 -turnaukseen yhtenä kuumimmista suosikeista voittaakseen koko asian. Kolmen leijonan viimeinen ja ainoa merkittävä kansainvälinen pokaali palasi takaisin vuonna 1966, kun he voittivat maailmanmestaruuskilpailut kotimaassa. On ollut 54 vuotta loukkaantunut englantilaisille, mutta he menevät Euro 2020 -turnaukseen erittäin jännittävän nuoren joukkueen kanssa, joka on täynnä maailmanluokan pelaajia ja yksi heidän parhaista johtajistaan ​​vuosikymmenien ajan. Kilpailun voittaminen merkitsisi lehden poistamista Ranskan kirjasta, ja Les Bleus voitti tunnetusti maailmanmestaruuskilpailun vuonna 2018.Mutta emme odottaneet Englannin joukkueen tekevän niin tuottamalla sarja turnaukseen, joka näyttää sylkevältä. ranskalaisten kollegoidensa kotipaidasta.

Kuten Footy Headlines paljasti, Englannin vieraspaketti Euro 2020: lle on nyt julkinen ja se on varmasti rohkea valinta. Pelipaidat ovat kirkkaan sinisiä, punaisen merkin ja punaisen raidan sivussa.

Jos näit tuon paidan Kylian Mbappessa, olisit varma, että se oli Ranskan uusi Euro 2020 -paita. On vaikea sanoa, onko muotoilu nero vai onko se vain jumalaa kauheaa. Useimmat luultavasti asettuvat jälkimmäisen sivuun tällä paidalla … Paidassa näkyvä graafinen painatus on eräänlainen viileä ja kaulus on myös melko terävä, mutta se ei vain näytä Englannin paketilta , tekee sen? Meiltä puuttuu perinteiset punaiset vieraspaidat! Premier League hylkää koronaviruksen aiheuttamat kädenpuristukset ennen otteluaNike julkaisee uudestaan koszulka arsenal z własnym nadrukiem ​​kuuluisat Hypervenom-jalkapallokengätMan Utd ei ole hävinnyt peliä Bruno Fernandesin debyytin jälkeen.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *